Over ons

Dakdekker Jan is een echt familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Wij zijn dé allround dakdekker, gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud van alle typen daken en aanverwante zaken. Ons hechte team bestaat uit vaste collega’s die allemaal dezelfde passie voor vakmanschap delen. Of het nu gaat om een klein lek of een complete dakrenovatie, bij Dakdekker Jan kunt u rekenen op persoonlijke service en een aanpak die is afgestemd op uw specifieke wensen, waar in Nederland u ook woont.

Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf hebben wij door de jaren heen talloze huishoudens geholpen met hun dakproblemen. Wat ons onderscheidt, is onze klantvriendelijke service gecombineerd met de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk en scherp tarief. We werken met vaste teams die overal in Nederland actief zijn, en dankzij onze ervaring en expertise bieden wij op al onze dakwerken standaard minimaal 10 jaar garantie. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons investeert in duurzame kwaliteit die de tand des tijds doorstaat.

Bij Dakdekker Jan staan service en persoonlijke aandacht centraal. Wij bieden gratis en vrijblijvend advies, waarbij we altijd werken met de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw dak weer jarenlang meegaat. Of het nu gaat om een snelle reparatie of het leggen van dakpannen, ons familiebedrijf zorgt ervoor dat elk project met dezelfde toewijding en zorg wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een kundig dakdekkersbedrijf waar klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan? Bel dan met Jan en ervaar zelf waarom wij de juiste keuze zijn voor al uw dakwerk.

 

dakkapel plaatsen 2

Wat onze klanten uit over ons zeggen

 

Fijn bedrijf! Na meerdere telefoontjes zonder reactie eindelijk bij Dakdekker Jan terechtgekomen. Direct goed geholpen. Heldere communicatie en een duidelijke prijsopgave. De lekkage was snel verholpen en we kregen achteraf een korte uitleg met foto’s over de oorzaak. Kortom, echte professionals die ik van harte aanbeveel.

Nick van Loon

Google Maps

2 weken geleden na een zware regenbui kregen wij lekkage bij onze schoorsteen. Via een familie lid kwamen wij terecht bij dakdekker Jan wat trouwen een leuke naam is voor bedrijf. Tijdens de inspectie kwam hij er al snel achter dat de schoorsteen achterstallig onderhoud had. Wij kregen direct een offerte uitgewerkt en na 1 week later al helemaal herstel. Nu 1 week later wil dakdekker Jan bedanken voor de uitvoering en zijn vriendelijkheid. Het is nog steeds droog!!! Dus zeker een 5 sterren review waard door zijn vakkundigheid en snelle service

Jolanda Damen

Google Maps

Vriendelijke man staat je netjes te woord legt alles netjes uit leverd mooi werk af ben zeer tevreden en wil ook nieuwe dakpannen op me dak laten leggen door dit bedrijf ben echt tevreden

Antwan Langenhuysen

Google Maps

Snelle en goede service, duidelijke afspraken en communicatie. Goed werk geleverd.

Rob de Raad

Google Maps

Lekkage verholpen Netjes en transparant geholpen Zeker een aanrader bedankt dakdekker Jan

Sony Baum

Google Maps

Snel navigeren

Daarom Dakdekker Jan

√  Professioneel, opgeleid en ervaren
√  De hoogste kwaliteit is normaal
√  24/7 spoedservice bij alle dakschades
√  Betrouwbaar, punctueel en eerlijk
√  Altijd minimaal 10 jaar garantie
√  A-kwaliteit materialen voor elke klus
√  Gediplomeerd, vakkundig & snel
√  Ouderwets klantvriendelijk
√  Allround dakdekkers
√   Voor grote en kleine dakwerken
√  Eerlijke tarieven
√  Transparant vanaf het begin